Scroll Top

Argaleo Nieuwe Partner in Green Innovation Hub’s City Lab Almere

Argaleo, een vooruitstrevende speler op het gebied van datagedreven stadsontwikkeling, is trots aan te kondigen dat wij als nieuwe partner betrokken zijn bij het City Lab van de Green Innovation Hub. Deze betrokkenheid markeert een belangrijke stap voorwaarts in onze missie om innovatieve digitale oplossingen voor stedelijke omgevingen te leveren.

Het City Lab, geopend op de avond van de Green Innovation Hub Contest 2024 finale in het gebouw Floor aan de Hospitaaldreef in Almere, vormt een nieuwe thuisbasis voor start-ups en scale-ups zoals Argaleo. Deze faciliteit is niet alleen een fysieke ruimte, maar een broedplaats voor samenwerking en innovatie binnen de stedelijke ontwikkeling en duurzaamheid.

“We zijn enthousiast om deel uit te maken van het City Lab, waar we samen met andere innovators kunnen werken aan de transformatie van stedelijke gebieden naar slimme, duurzame en inclusieve gemeenschappen,” zegt Jeroen Steenbakkers, CEO van Argaleo. “Onze betrokkenheid bij dit initiatief bevestigt onze toewijding aan het bevorderen van technologische en sociale innovaties.”

Het nieuwe kantoor in de Green Innovation Hub, dat onlangs bijna vertienvoudigd is in grootte, biedt de perfecte locatie voor Argaleo om ons netwerk uit te breiden en direct samen te werken met gemeenten, onderwijsinstellingen en andere bedrijven. Deze samenwerkingen zijn cruciaal voor het realiseren van onze visie op stadsontwikkeling, waarbij we door middel van onze expertise in digitale oplossingen een actieve rol gaan spelen in de ontwikkeling van duurzame stadsdelen zoals Hortus en Pampus in Almere.

Almere City Lab onderdeel DMI Ecosysteem
Almere City Lab onderdeel DMI Ecosysteem

Green Innovation Hub

De Green Innovation Hub en het nieuwe City Lab bieden een unieke kans voor partijen zoals Argaleo om op innovatieve wijzen bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van Almere en andere steden. Argaleo kijkt uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking zal bieden en de impact die we samen kunnen maken op de leefomgeving van de toekomst. Green Innovation Hub is een initiatief van VodafoneZiggo, gemeente Almere en Provincie Flevoland. Met het City Lab wordt ook de link naar het DMI Ecosysteem gelegd, waarin stedelijke innovaties worden opgeschaald naar Nederland. In het City Lab werkt Argaleo samen met bedrijven als Civity, Caeli, Cobra Climate, WeCity en Collaborall.

meer nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze digital twin innovaties!