Scroll Top

Digital Twin van jouw stad

Met DIGITWIN krijg je datagestuurd maatschappelijk inzicht in je regio of stad direct online op je scherm. Onze klanten gebruiken dit onder meer voor:

Ondersteuning bij inzicht en analyses van de gebouwde omgeving, duurzaamheid, mobiliteit en veiligheid

Efficiënt, online en datagestuurd werken.

Koppeling met eigen statische en live databronnen in een smart city dashboard

Effectieve, dynamische en aantrekkelijk vormgegeven communicatie binnen en buiten de organisatie

DIGITWIN is modulair in te richten en zowel met eigen data als met onze verrijkte datapakketten te gebruiken. Je blijft altijd zelf de eigenaar van je eigen datasets. Daarnaast bieden we maatwerk om van jouw vragen oplossingen te maken.

digitwin

DIGITWIN is een toonaangevende 3D-webapplicatie die je eigen datasets en die uit de Omgevingsserver omzet naar waardevolle inzichten. Vanuit het gebruiksvriendelijke menu geeft één druk op de knop toegang tot actuele informatie en antwoorden. Hiermee is onze Digital Twin een snelle, toegankelijke online tool die je op kleine en grote schaal kunt inzetten.

Van overload naar overzicht

DIGITWIN maakt standaard gebruik van de datadienst Omgevingsserver, ook wel data-as-a-service, is een altijd actueel digitaal dataloket dat wij doorlopend verrijken met nieuwe gegevens. Die gegevens maken we ‘hapklaar’ door alle data slim te combineren en visualiseren. Daarbij maken we alleen inzichtelijk wat je nodig hebt: geen overload, maar overzicht. Op die manier geven we meerwaarde aan data: we brengen het in je eigen online omgeving tot leven.

Betrouwbare bronnen & relevante verrijking

We halen brongegevens binnen, verrijken die data en laten je vervolgens precies datgene zien wat je nodig hebt. Door onze gegevensverzameling en slimme filtering bespaar je honderden uren per jaar aan uitzoekwerk – en ook nog met concretere, aansprekende resultaten. Wij garanderen hierbij naast uitstekende visualisatie ook de beste verrijking van de nodige gegevens.

Relevante gegevens beter in beeld

Van energielabels van woningen tot demografische data van het CBS: uit meer dan 100 openbare en geactualiseerde bronnen filteren wij precies wat nodig is om gegevens in beeld te brengen. Kaartbeelden (zoals WMS, TMS en 3D vector tiles) en datasets (zoals WFS, .OBJ en Excel) zetten wij in een beveiligde op maat gemaakte 3D-omgeving – hiermee zijn statische gegevens altijd levendig inzichtelijk.

> 200 Unieke Datasets

BAG

Basisregistratie Adressen en Gebouwen

BGT

Basisregistratie Grootschalige Topografie

NHR

Handelsregister

AHN

Actueel Hoogtebestand Nederland

LRK

Landelijk Register Kinderopvang

BRT

Basisregistratie Topografie

BRK

Basisregistratie Kadaster

CBS

Demografische wijk- en buurtdata

RRGS

Register Risicosituaties Gevaarlijke Stoffen, uit Risicokaart

imro

Ruimtelijkeplannen.nl (o.a. bestemmingsplannen)

woz

Waardering Onroerende Zaken

ndw

Nationale Databank Wegverkeer

RCE

Register Cultureel Erfgoed

AR

Antenneregister

RHD

RWS Hydrografische data

EL

Energielabels

NS

Live treinposities

OS

OpenStreetMap wegennet

Geinteresseerd?

Wil je meer weten over DigiTwin en onze datadiensten?