Scroll Top

Informatiegestuurde veiligheid in de praktijk

Ervaar informatiegestuurde veiligheid in de praktijk op het Brandweer event. Vanuit onze oplossing kan een veiligheidsregio bouwen aan een krachtige informatiepositie. Via informatiegestuurd werken vanuit een dynamisch zicht op de fysieke leefomgeving, is het mogelijk om slimmer samen te werken met ketenpartners aan een veiliger Nederland.

Digitwin brengt daarom statische- en real-time data uit de relevante voorzieningen in samenhang bij elkaar in een overzichtelijk en actueel dasboard. Hiermee kunnen eenvoudig de gewenste inzichten worden verkregen en belangrijke analyses worden uitgevoerd. Dit ter ondersteuning van het maken van de juiste keuzes voor een optimale risico- en crisisbeheersing.

Het Brandweerevent is op 11 en 12 oktober in Autotron Rosmalen. Bezoek ons op het inspiratieplein en ervaar hoe informatiegestuurde veiligheid werkt in de praktijk.

meer nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze digital twin innovaties!