Scroll Top

Podcast: “Het bedrijf dat heel Nederland live in kaart heeft”

Jeroen Steenbakkers is de medeoprichter van Argaleo en was deze week te gast in een aflevering van Raising the Bar. In de aflevering kom je erachter hoe hij samen met Andre Sluyter Argaleo is gestart, geeft hij inzicht in welke principes hij heeft aangehouden om te starten met zijn onderneming en welke strategie hem hebben gebracht in de markt waar hij nu in zit.

Een hoop interessante inzichten die af kunnen wijken van de algemene gedachtegangen over ondernemen. Daarnaast legt Jeroen uit welk pad hij heeft bewandeld om tot dit punt te komen. En kom je erachter dat een eigen bedrijf nooit de insteek is geweest in eerste instantie. Benieuwd hoe hij toch tot dit besluit is gekomen, check dan snel de aflevering!

meer nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze digital twin innovaties!