Scroll Top

Argaleo genomineerd voor meest veelbelovende scale-up Brabant

Argaleo is genomineerd voor de meest veelbelovende scale-up van Brabant! De Brabant40 is een lijst van en een prijs voor de meest veelbelovende start-ups in een jaar. Een van die veertig wordt op 25 september aanstaande tijdens het start-up event LEVEL UP 2023 door een vakkundige jury gekozen als winnaar. Daarnaast is er een publieksprijs.

De Brabant40 is een initiatief van onder meer BOM (Brabantse Ontwikkelings Maatschappij)BRAVENTUREAgriFood CapitalBrainport DevelopmentMidpoint BrabantREWIN West-BrabantBIM | Bossche Investerings Maatschappij en The Gate. Met deze prijs willen ze impactvolle Brabantse start-ups het podium geven dat ze verdienen én laten zien hoe ondernemend en vernieuwend Brabant is.

meer nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze digital twin innovaties!