Scroll Top

Argaleo kennispartner Stichting De Nieuwe Winkelstraat

Stichting De Nieuwe Winkelstraat (DNWS) is een onafhankelijk kennis- en netwerkplatform voor centrumgebieden. In 2015 is DNWS ontstaan vanuit de behoefte van ondernemers, vastgoedeigenaren en gemeente om beter samen te werken aan een aantrekkelijk centrumgebied. Digitalisering en data spelen hierin een steeds belangrijkere rol. Als nieuwe partner van DNWS dragen we met onze digital twin oplossingen graag bij om datagedreven besluitvorming in binnensteden te ondersteunen en verbeteren.

DNWS is door de behoefte vanuit de markt gegroeid tot een landelijk onafhankelijke kennis- en netwerkplatform waar ondernemersverenigingen, vastgoedcollectieven, gemeenten, overheid, experts en onderwijs elkaar ontmoeten. Zij doen samen onderzoek, agenderen thema’s, delen kennis en bieden een groot netwerk. Het motto hierin is “vandaag horen, morgen doen”. Deze pragmatische aanpak helpt de ondernemer, ambtenaar of centrummanagers om direct aan de slag te gaan. Daarnaast zien zij het als taak vooruit te kijken en in te spelen op ontwikkelingen op het gebied van ontmoeten en beleven, samenwerken, transformatie, data en digitalisering.

Datagedreven besluitvorming in binnensteden

De pragmatische aanpak van DNWS sluit aan bij Argaleo. En als data-kennispartner voegen we kennis en waarde toe op het gebied van datagedreven besluitvorming in de binnenstad. Dit draagt bij aan de doelstelling om samen de stap te maken naar waardevolle binnensteden in iedere gemeente, en voor iedereen.

Met ons geïntegreerde 3D dashboard met alle relevante informatie over bijvoorbeeld bezoekers, vastgoed en parkeren, wordt regievoering, samenwerking én ook besluitvorming een stuk makkelijker met gefundeerde data als bron. We hebben veel zin in de samenwerking met de DNWS en kijken uit naar de kennismaking, en met name de kennisdeling, met alle leden en de andere kennispartners.

Dashboard bezoekers binnenstad

Wil je meer weten over datagedreven oplossingen voor de binnenstad? Klik hier

meer nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze digital twin innovaties!