Scroll Top

Digital twins op smart city congres Zwiterland

Tijdens het Swiss Green Economy Symposium in Winterthur Zwitserland heeft Argaleo deelgenomen aan een Nederlandse delegatie. Onder leiding van de Nederlandse Ambassadeur Hedda Samson en Loco-Burgemeester van ‘s-Hertogenbosch Jan Hoskam zijn er toonaangevende Smart City voorbeelden uit Nederland gepresenteerd.

In de presentatie “Digital Twins for Safe Cities” presenteerde eigenaar Jeroen Steenbakkers over het gebruik van digital twins om te ondersteunen bij verschillende uitdagingen tijdens en na de corona. De delegatie bestond verder uit Karin Akkers (gemeente ‘s-Hertogenbosch), Ben Kokkeler (Avans) en Jan-Willem Wesselink (Future City Foundation). Met dit bezoek is er belangrijke eerste stap gezet in een structurele samenwerking tussen Nederlandse en Zwitserse organisaties op het gebied van Smart Cities.

meer nieuws

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze digital twin innovaties!