Scroll Top

Argaleo in Brabant Startup Book 2021

MEER DAN 500 INNOVATIEVE STARTUPS IN BRABANT, ONDANKS CORONA NOG STEEDS GROEI

Beginnende ondernemers laten zich door corona niet dwars zitten. Sinds het begin van de pandemie zijn er ruim honderd startups bijgekomen. Dat blijkt onder meer uit het Brabant Startup book 2021 van Braventure. Het is het eerste naslagwerk dat duidelijk moet maken hoeveel en welke startups Brabant telt. Over de afgelopen vijf jaren zijn het er ruim 500, al dan niet bij de start geholpen door Braventure.

Braventure is een samenwerkingsverband met daarin Brabantse hogescholen en universiteiten, de regionale ontwikkelingsmaatschappijen en de provincie Noord-Brabant. Gezamenlijk willen zij Brabantse startups helpen versnellen door het delen van kennis, netwerk en faciliteiten. Argaleo heeft in het boek via een interview een speciale plek gekregen.