Scroll Top

Argaleo partner Dutch Cycling Embassy

Op Smart City Expo World congres heeft Argaleo een partnership getekend met de Dutch Cycling Embassy. Als onderdeel van het Dutch Cycling Intelligence programma ontwikkelt Argaleo data-gedreven inzichten die Nederlandse steden helpen om fietsbaarder te worden. In de samenwerking met DCE zal deze kennis nu ook wereldwijd steden ondersteunen in de transitie naar duurzame en groene mobiliteit.

De Dutch Cycling Embassy is een publiek-private netwerkorganisatie die zich bezighoudt met de bevordering van fietsexpertise wereldwijd. Dit doen ze door het bevorderen van export en handel, en het delen van onze kennis, expertise en producten voor de fiets met het buitenland. In 2011 zijn ze gestart met vijftien organisaties en inmiddels zijn we gegroeid tot 85 deelnemers. Deze deelnemers zijn bijvoorbeeld de provincies en gemeenten maar ook kennisinstellingen en commerciële partijen. Al deze partijen samen vormen de Dutch Cycling Embassy. Met onze vier pijlers experience, think, act en learn bieden we een zo compleet mogelijk beeld aan van wat we als Nederland Fietsland kunnen bieden en waar het buitenland van kan leren.