Scroll Top

Argaleo op expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing 2024

Op 24 & 25 April vindt de derde editie van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) plaats op Vliegveld Twenthe te Enschede. Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals. Op eRIC vind je de producten, diensten en kennis om jouw taken beter en veiliger uit te kunnen uitvoeren. eRIC is een uniek interactief praktijkpodium waar productinnovaties gepresenteerd en gedemonstreerd worden. Argaleo zal haar Digital Twin oplossing tonen:

  • Op stand E309 van het Meldkamerplein.
  • In een geïntegreerde live demo met Bosch.
  • In een presentatie met de Nationale Politie over integrale veiligheidsinformatie voorziening

Digital Twins voor openbare orde en veiligheid

Professionals werkzaam binnen het domein van de openbare orde en veiligheid willen graag een actueel en helder beeld van de mogelijke risico’s in het werkgebied. Daarbij is het van belang dat dit beeld goed en eenvoudig gedeeld kan worden met collega’s in de keten. Dit juist voor het snel en effectief kunnen bestrijden van een incident of crisis in een gebied. Met onze Digital Twin voor openbare orde en veiligheid krijgt u alle relevante actuele gegevens meteen in samenhang in beeld. Omdat het gaat om een online tool is deze informatie zeer toegankelijk en makkelijk te delen met partners in de keten.

Bezoek ons op standnummer E309 op het meldkamerplein voor een live demonstratie van onze digital twin en ervaar hoe integrale datakoppelingen een verbeterd inzicht geven alle elementen van openbare orde en veiligheid.

Meldkamerplein

Op het Meldkamerplein richten wij met ruim 40 branchegenoten een heus meldkamerplaza in van ca. 1000m² waar ruim aandacht geschonken wordt aan alle facetten die gepaard gaan met de diverse meldkameroplossingen. Er worden zowel standalone als geïntegreerde oplossingen getoond, die een grote bijdrage leveren aan het efficiënt opereren vanuit meldkamers. Tevens is er ruim aandacht voor aan de meldkamer ondersteunende diensten en applicaties.

Ook worden op het centrale plein op deze plaza d.m.v. diverse demo’s getoond hoe verschillende disciplines, met ieder hun eigen meldkamerapplicatie, met elkaar samenwerken. Er vindt interactie plaats met de spectaculaire demo’s op het buitentterrein, waar wordt samengewerkt met de diverse hulpverleningsdiensten en onderdelen van de Nationale Politie