Scroll Top

Digital Twins op expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing 2022

Op 18 & 19 mei 2022 vindt de derde editie van de expo Rampenbestrijding, Incidentmanagement & Crisisbeheersing (eRIC) plaats op Vliegveld Twenthe te Enschede. Twee dagen lang is dit hét verbindingsplatform voor veiligheidsprofessionals. Op eRIC vind je de producten, diensten en kennis om jouw taken beter en veiliger uit te kunnen uitvoeren. eRIC is een uniek interactief praktijkpodium waar productinnovaties gepresenteerd en gedemonstreerd worden.

Digital Twins voor openbare orde en veiligheid

Professionals werkzaam binnen het domein van de openbare orde en veiligheid willen graag een actueel en helder beeld van de mogelijke risico’s in het werkgebied. Daarbij is het van belang dat dit beeld goed en eenvoudig gedeeld kan worden met collega’s in de keten. Dit juist voor het snel en effectief kunnen bestrijden van een incident of crisis in een gebied. Met onze Digital Twin voor openbare orde en veiligheid krijgt u alle relevante actuele gegevens meteen in samenhang in beeld. Omdat het gaat om een online tool is deze informatie zeer toegankelijk en makkelijk te delen met partners in de keten.

Bezoek ons op standnummer E215 op het meldkamerplein voor een live demonstratie van onze digital twin en ervaar hoe integrale datakoppelingen een verbeterd inzicht geven alle elementen van openbare orde en veiligheid.