Scroll Top

DigiTwin in het nieuws

Telegraaf: “Deze app laat zien waar jij met 1,5 meter afstand kunt wijnen

De vlag mag uit, want vanaf 1 juni gaan de terrassen weer open. Uiteraard wel met de door het corona-virus ingegeven gepaste afstand, wat voor ondernemers een uitdaging kan worden. Startup Argaleo heeft voor dit probleem een oplossing: een online tool die een inschatting maakt van de ’corona-capaciteit’…

horecatrends.com: “Social distance tool, Online inzicht in ‘corona-capaciteit’ van horeca en terrassen

Misschien kunnen steden met deze tool bekijken hoe ze meer openbare ruimte voor terrassen van cafés en restaurants beschikbaar kunnen stellen zoals de overheid van de hoofdstad Vilnius in Litouwen heeft gedaan. Hier zijn 18 plekken aangewezen waar ondernemers extra terrasruimte mogen innemen..

nieuwsblad De Ingenieur: “HOEVEEL MENSEN OP HET TERRAS? ONLINE TOOL GEEFT ANTWOORD

Cafés mogen hun terrassen binnenkort weer opengooien. Maar hoeveel mensen mogen er zitten? Softwarebedrijf Argaleo lanceert een tool waarmee simpel de maximale capaciteit van een plein of stoep te berekenen is…