Scroll Top

DIGITWIN update: meer dan 30 pandkenmerken nu beschikbaar

DIGITWIN is onze toonaangevende 3D-webapplicatie die je eigen datasets en die uit de Omgevingsserver omzet naar waardevolle inzichten. Vanuit het gebruiksvriendelijke menu geeft één druk op de knop toegang tot actuele informatie en antwoorden. Hiermee is onze Digital Twin een snelle, toegankelijke online tool die je op kleine en grote schaal kunt inzetten.

Vanaf nu zijn er in DIGITWIN meer dan 30 pandkenmerken gekoppeld en met een druk op de knop beschikbaar. Unieke pandkenmerken als WOZ-waarde, energielabel en hoogte. Informatie over gebruik van het pand, denk aan type woning, bestemming en kwetsbaarheid. Maar ook informatie over omgeving zoals buurt, netwerkbeheerder en drinkwaterbedrijf. Daarnaast biedt het gedetailleerde informatie over alle adressen, woningen en de geregistreerde bedrijven in het pand.

Wil je DIGITWIN eens uitproberen of meer informatie?

meer nieuws