Scroll Top

Den Bosch Data Week: Argaleo Highlights

Van 26 t/m 31 oktober werd de derde editie van de Data Week in Den Bosch gehouden. Juist in een tijd waar data en digitalisering zo cruciaal zijn voor de manier waarop de samenleving reageert op een ongekende crisis. Meer dan ooit zoeken we naar betekenisvol gebruik van data, naar de waarheid, objectiviteit en veiligheid. Data is niets zonder het slim toe te passen. Je kan producten voor je laten denken of je laten ondersteunen bij dagelijkse behoeften. In de video’s zie je de highlights van Argaleo’s deelname.

Opening Data Week in Den Bosch

In de openingsspeech van Martijn van Gruijthuijsen, Gedeputeerde Provincie Noord-Brabant, vertelt hij over Argaleo en haar positie in het innovatiedistrict in ‘s-Hertogenbosch (vanaf 19m30s).

Startups

Jeroen Steenbakkers van Argaleo ging in gesprek met Job Nijs, Directeur van Braventure. In een pitch werd een interactieve vraag aan het publiek gesteld (vanaf 1h31m).

De doorbraak van data in crisistijd

Tijdens een rondetafelgesprek met Rob Elsinga (Microsoft), Liesbeth Bout (Cap Gemini), Rogier Jacobs (ASML), Rob Stevens (InterConnect) vertelde Jeroen Steenbakkers over het dashboard voor coronadrukte en de snelheid waarmee Argaleo heeft geschakeld om dit te ontwikkelen (vanaf 17m20s).