Scroll Top

Argaleo is nu affiliate member van Connekt

Na het Connekt Affiliation Event op 10 juli is Argaleo toegetreden tot het Connektnetwerk als Affiliation Member. Connekt is een onafhankelijk netwerk voor slimme mobiliteit en duurzame logistiek. Een mix van kennis, creativiteit en daadkracht waar invloedrijke partijen uit de triple helix samenkomen: Connekt verbindt overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Met meer dan 500 partners wereldwijd bedenken en realiseren ze tastbare oplossingen die de wereld verbeteren – zowel in economisch opzicht als op het gebied van duurzaamheid.

Het Affiliation Programma

Connekt verbindt in het Affiliation Programma start-ups aan gevestigde organisaties. De start-ups die tijdens het Affiliation Event het netwerk overtuigen van hun concept, kregen een Connekt coachingsmembership aangeboden. Connektleden kunnen zich verbinden aan de start-ups door coach te worden. TU Delft is de coach geworden van Argaleo. In een interview vertelt Jeroen Steenbakkers (eigenaar Argaleo) zijn ervaring met het Affiliation Programma.

“Het Affiliation Programma is een goed initiatief. Connekt bestaat uit een goed netwerk. Voor start-ups is het kostentechnisch echter nog wel lastig om lid te worden en zo aan te sluiten bij het netwerk. Dat Connekt start-ups dan toch een kans biedt om aan te sluiten via het Affiliation Programma is heel mooi. Juist voor start-ups is het belangrijk om goede connecties en contacten te hebben. De mentorfunctie die bij het Affiliation Programma hoort is ook fijn. Dat er iemand is die je aan de hand meeneemt in het netwerk.”

Wat verwacht Argaleo van het Connektnetwerk?

“Ik vind het interessant om deel te nemen aan de events om zo kennis te delen en te weten wat er speelt in de markt van mobiliteit en logistiek. Daarnaast geloven wij in de triple helix samenwerking. Wij zijn een technologiebedrijf en dus gespecialiseerd in de techniek. We ontwikkelen 3D-dashboards en helpen zo de klant aan inzichten. Maar de kennis over de markt hebben we niet in huis. Daarvoor moeten we samenwerken met specialisten en consultants. Wij geloven dat de kennis in het Connektnetwerk zit.
Met behulp van het netwerk kunnen we dus de uitdagingen in de markt definiëren en met de kennis uit het netwerk de data omzetten naar de juiste inzichten.”