Scroll Top

ELIS Innovation Summit: Digital twins voor actieve en gezonde steden

Binnen de ELIS Innovation Hub werken het bedrijfsleven, overheden, kennisinstellingen en organisaties uit de maatschappij en de sport samen voor een actieve en gezonde samenleving. Tijdens de summit komt dit netwerk bij elkaar om kennis te delen, elkaar te inspireren en nieuwe samenwerking op te starten.

De ELIS Innovation Summit, voorheen het Sport Innovatie Congres, vindt plaats op 20 april 2022 op de High Tech Campus in Eindhoven. Met keynotes, kennissessies, innovaties en volop netwerkmogelijkheden. Met innovatieve oplossingen en technologische ontwikkelingen binnen de domeinen sport, public spaces en work.

In de sessie “inspirerende voorbeelden van een beweegvriendelijke openbare ruimte” vertelt Jeroen Steenbakkers over de toepassing van data gedreven dashboards. Deze helpen bij het beter inzichtelijk maken van het gebruik van de buitenruimte, zoals sport en recreatiegebieden.