Scroll Top

Argaleo op Smart City Expo World Congress 2021

Het Smart City Expo World Congress (SCEWC), dat sinds 2011 in Barcelona wordt gehouden, is het internationaal toonaangevende evenement voor slimme steden. De missie is om steden te versterken en stedelijke innovatie over de hele wereld aan te jagen. Door het bevorderen van sociale innovatie, het opzetten van partnerschappen en het identificeren van zakelijke kansen, is het evenement gewijd aan het creëren van een betere toekomst voor steden en hun burgers.

Groene en veilige steden

In verschillende sessies presenteert Argaleo hoe digital twins bijdragen aan groene en veilige steden.

15 November

Smart City Business Forum – WTC Barcelona

Het forum zal belangrijke internationale spelers actief in steden, investeringen, innovatie en infrastructuur betrekken bij dynamische, actiegerichte workshops om samen obstakels en oplossingen te identificeren op weg naar klimaat neutrale steden.

In de sessie “Green Mobility – Needs and opportunities” presenteert Argaleo haar digital twin oplossingen voor datagedreven fietsbeleid. Samen met de Dutch Cycling Embassy geven we innovatieve oplossingen om duurzame mobiliteit in de stad te verbeteren.

16 t/m 18 November

Smart City Expo World Congress – Fira Barcelona

Op het Holland paviljoen vindt een programma plaats waarin innovatieve Nederlandse oplossingen voor duurzame energie, mobiliteit en veiligheid worden gepresenteerd.

In de sessie “Green & Smart Mobility” presenteert Argaleo haar digital twin oplossingen voor data gedreven fietsbeleid. Samen met de Dutch Cycling Embassy geven we innovatieve oplossingen om duurzame mobiliteit in de stad te verbeteren.

In de sessie “Interorganisational collaboration on crowd management” presenteert Argaleo haar Digital Twin oplossingen voor crowd management in de stad. Samen met de gemeente Den Haag en Living Lab Scheveningen vertellen we over een gezamenlijk project dat wordt uitgevoerd met Politie Nederland, TNO en TU Delft. In dit project wordt een innovatieve Digital Twin ontwikkeld waarin data gedreven inzichten in bezoekersstromen wordt gekoppeld aan de besluitvormende regieketen.

Het Holland paviljoen is te vinden op in Hal P2, level 0, Stand 129.

Bent u ook in Barcelona en geïnteresseerd in digital twins voor groene en veilige steden? Neem contact op voor een meeting op de SCWEC.