Scroll Top

De Atlas Logistiek Brabant op Topsector Logistiek 2020

Heb je het online Topsector Logistiek Congres gemist? In de video hiernaast kun je de presentatie over de Atlas Logistiek Brabant nog eens bekijken. 

De Logistics Community Brabant en Argaleo hebben de Atlas Logistiek Brabant ontwikkeld. Dit is een interactieve 3D omgeving, waarin naast alle openbare data, ook private data van logistieke vervoerders worden omgezet naar informatie, gecombineerd met multimodale bereikbaarheidsanalyses. Dit levert nieuwe en waardevolle kennis en inzichten op.

Tijdens deze sessie van het Topsector Logistiek Congres laten Joost de Kruijf (LCB), Hans Quak (BUAS/TNO) en Jeroen Steenbakkers (Argaleo) je op een interactieve manier kennismaken met de mogelijkheden van Atlas. Zo kent de Altas al toepassingen op zero-emmissie stadslogistiek en multimodale corridors. Daarnaast legt Caspar Lievaart van Jan de Rijk Automotive uit waarom hij de eerste stap heeft gezet om voertuig – en ladingdata te delen in de zoektocht naar nieuwe kennis om een gezonde dialoog te starten met de Brainport regio.