Scroll Top

Samen slimmer met 3D data

Op woensdag 15 januari 2020 organiseert innovatieplatform iNowit in samenwerking met het IFV een interactief 3D-geo event. De dag staat volledig in het teken van de nieuwste 3D-geotechnieken voor informatievoorziening. Er worden toekomstperspectieven geschetst en je beleeft wat er in de praktijk nu al kan en gebeurt. Waaronder de toepassing van de 3D Digital Twin oplossingen van Argaleo.

Aan bod komen zowel modellen en theorieën uit de wetenschap als de praktische invulling daarvan in de vorm van verhalen uit de praktijk en demonstraties van handige technische hulpmiddelen. Op het programma staat verder een mengeling van workshops, een bedrijven- en productenmarkt en een actieve brainstormsessie op het forteiland van het GeoFort.

Je kunt Argaleo terugvinden op de productenmarkt. Ook zal Jan Willem van Aalst van onze partner SPOTinfo een workshop geven over de Omgevingsserver. Het 3D-geo event vindt plaats in het GeoFort in Herwijnen. GeoFort is een modern science center gelegen op een forteiland in de Nieuwe Hollandse Waterlinie.