Scroll Top

Parkeerdata in een digital twin van de stad

PARKEER24 organiseert op donderdag 28 november 2019 voor de vierde keer het Parkeerbeheer Congres. Ze bieden een podium waar visies, tools en ervaringen worden uitgewisseld om beleid goed vorm te geven en het parkeerbeheer efficiënt en effectief uit te voeren. De combinatie van relevante kennissessies, aansprekende keynotes en het bezoek aan de Vakbeurs Mobiliteit na het congres is een grote pluspunt voor de deelnemers.

Als onderdeel van het programma zal eigenaar Jeroen Steenbakkers in een Pecha Kucha zijn visie geven op de ontwikkeling van een digital twin van de stad. Hierin schetst hij de mogelijkheden voor 3D visualisatie van parkeerlocaties, informatie en data in een webapplicatie. Helpt het om real-time parkeerbezetting te visualiseren? Is het nuttig om te weten hoeveel mensen er in een pand zitten overdag? En, hoe verhoudt de bereikbaarheid van fiets, auto en OV zich tot de locaties van de parkeerplekken? Dat zijn vragen die hij graag met het publiek deelt en bespreekt.