Scroll Top

Argaleo brengt 3D Digital Twin naar GeoBuzz 2019

Geobuzz is een netwerkbijeenkomst rondom locatie-data. Er is een congresprogramma met als thema: Samen ondernemen met locatie-data. GeoBuzz wordt bezocht door bedrijven, wetenschappers, ambtenaren, geo-professionals, mensen werkzaam in het het geo-werkveld, studenten en allen die ondernemen met locatie-data. GeoBuzz is op 19 & 10 November in Congrescentrum 1931, s-Hertogenbosch.

U kunt Argaleo vinden op de beursvloer (stand nr. 312) en het innovatieplein. Op beide plekken zullen we u op de hoogte brengen van de laatste innovaties op het gebied van locatiedata. In een interactieve demonstratie van het product Omgevingsserver: de “3D Digital Twin van Nederland” zult u versteld staan van de huidige mogelijkheden die wij bieden en de toepassingen die wij ontwikkelen.