Scroll Top

Ontmoet Argaleo op de SVB-BGT Contactdagen

Dagelijks verandert de inrichting van Nederland. Zonder topografische ondergrond, regels en overzicht wordt dat chaos. Noodzakelijk is exact te weten hoe Nederland er op dit moment uit ziet. Met de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) worden alle fysieke objecten zoals gebouwen, wegen, water en groen eenduidig vastgelegd. De BGT is dé virtuele kopie van Nederland waarmee plannenmakers en beheerders in staat zijn om de fysieke ruimte doordacht in te richten en te anticiperen op nieuwe ontwikkelingen.

Dit jaar is de SVB-BGT opnieuw te gast in de provinciehuizen voor de jaarlijkse Contactdagen rondom de BGT. De BGT bestaat dankzij een intensieve samenwerking tussen bronhouders en bedrijfsleven. Daarom zijn bronhouders, bedrijven en andere belangstellenden van harte welkom om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en actualiteiten uit te wisselen tijdens deze vier dagen. Argaleo zal haar partner SPOTinfo ondersteunen tijdens een presentatie over de Omgevingsserver.