Scroll Top

Bezoek Argaleo op Den Bosch Dataweek 2019

Na het mooie succes van de eerste editie vorig jaar gaat Den Bosch door met bouwen aan het jaarlijkse hoogtepunt op het gebied van het toepassen van data voor werk, wonen, leven en studeren. Het evenement biedt een week waarin alles wat je met data kunt, zichtbaar en tastbaar wordt. Den Bosch is een toonaangevende datastad in een regio waar het slim inzetten van data een Europese uitstraling geniet. Door slimme toepassingen mensen en organisaties meer weerbaar maken, meer laten genieten en laten groeien. Argaleo presenteert tijdens het evenement de 3D Digital Twin van Den Bosch: de datastad van Nederland.

Ondernemersdag

Wat kan data voor mijn onderneming betekenen? Op de ondernemersdag word je hierover geïnformeerd en geïnspireerd. Vorig jaar is de eerste editie een groot succes gebleken, met ruim 300 bezoekers was het evenement uitverkocht. Ook dit jaar staan er weer interessante sprekers op het programma, zijn er verschillende workshops, maken we data zichtbaar op ons innovatieplein en presenteren startups zich op de marktplaats. Argaleo presenteert haar 3D Digital Twin van Nederland op het innovatieplein.