Scroll Top

Argaleo op Get Connected Jaarcongres 2019

Donderdag 10 oktober vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres plaats in Stadion Galgenwaard, Utrecht. Een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. Argaleo is te vinden op de Marketplace Future City Plein en pitchen in de pitchcaroussel over de slimme en gezonde stad. 

Future City Plein

“Fasten your seatbelt voor uw bezoek aan het Future City plein! Ons land verandert in een razendsnel tempo. Als we willen dat onze steden en dorpen gezond en leefbaar blijven, moeten we nu keuzes maken over hoe we willen dat technologie onze leefomgeving beïnvloedt. Dit plein staat in het teken van de veranderingen die technologisering en digitalisering teweeg (kan) brengen en hoe we hier mee om kunnen cq. moeten gaan. We hebben met zorg een programma samengesteld op dit Future City plein: van digital twins tot ethische dilemma’s en publiek-private samenwerking in de smart city. Enjoy the ride.”

Download hier de timetable van het Future City plein. Benieuwd waar uw sessie plaatsvindt? Download dan hier de plattegrond van het Future City plein.